LINDT ako prvá uviedla na trh inovatívnu ultratenkú tabuľku čokolády EXCELLENCE - tá pomohla spopularizovať čokoládu s veľmi vysokým obsahom kakaa. Je navrhnutá tak, aby sa rýchlo roztopila, uvoľnila výnimočnú chuť a vôňu a zároveň poskytla jedinečný, elegantný pocit v ústach.
LINDT - to sú švajčiarske čokolády prémiovej kvality. Sú známe a uznávané pre svoju jedinečnú, neopakovateľnú chuť a príjemne sa rozplývajúcu štruktúru. Vytvorenie takejto čokolády je umenie, ktoré si vyžaduje hlboké znalosti, dlhodobé skúsenosti a snahu o nekompromisnú kvalitu. Kvalite sa venuje maximálna pozornosť - výberu surovín, výrobnému procesu, baleniu a prezentácii. Čokoládoví majstri LINDT, ktorých poháňa vášeň, odhodlanie a inovatívny duch, vytvárajú jedinečný pôžitok z čokolády LINDT už od roku 1845.
-----
Zloženie: kakakaová hmota, kakao so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, nerafinovaný trstinový cukor. Môže obsahovať stopy ORECHOV, MLIEKA a SÓJE.
Kakaová sušina - nie menej ako 99 %.
: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Litva.