LINDT ako prvá uviedla na trh inovatívnu ultratenkú čokoládovú tyčinku EXCELLENCE - tá pomohla spopularizovať čokoládu s veľmi vysokým obsahom kakaa. Je navrhnutá tak, aby sa rýchlo roztopila, uvoľnila výnimočnú chuť a vôňu a zároveň poskytla jedinečný, elegantný pocit v ústach.
LINDT - švajčiarska čokoláda najvyššej kvality. Dobre známe a rozpoznateľné pre svoju jedinečnú, neopakovateľnú chuť a príjemne sa rozplývajúcu konzistenciu. Vytvoriť takúto čokoládu je umenie, ktoré si vyžaduje hlboké znalosti, dlhodobé skúsenosti a oddanosť nekompromisnej kvalite. Kvalite sa venuje maximálna pozornosť - od výberu surovín, cez výrobný proces až po balenie a prezentáciu. Majstri čokolády LINDT, ktorých poháňa vášeň, odhodlanie a inovatívny duch, vytvárajú jedinečný pôžitok z čokolády LINDT už od roku 1845.
-----
Zloženie: kakakaová hmota, cukor, kakaové maslo, vanilka. Môže obsahovať stopy ORECHOV, MLIEKA, SÓJOVÝCH bôbov, semien SESAME a PŠENICE.
Kakaová hmota - najmenej 70 %.
: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Litva.